Willem Sijfthoff, oprichter van Sijthoff Media en eigenaar van Capital C en vastgoedman van Amsterdam, stapt in de Kever bij Jurjen Thomas & Thomas Zwart. Hij kijkt vanuit zijn media achtergrond naar digitalisering en innovatie in het vastgoed. Sijthoff: “Digitalisering heb ik gezocht, maar niet gevonden.” Wat Capital C, het creatieve hoofdkantoor van Amsterdam, zo innovatief maakt? Je ziet het in de 11e aflevering van het tweede seizoen van Thomas & Thomas.

In het tweede seizoen van Thomas & Thomas rijdt de Kever opnieuw op digitale roadtrip door het vastgoedland op zoek naar innovatie. Dit keer sparren Jurjen Thomas & Thomas Zwart met kleurrijke professionals hoe zij digitalisering inzetten. Wat gaat goed? Wat gaat er mis? Wat levert het op? Je ziet het in het twaalf afleveringen.

Menu