De toekomst van de Vastgoedsector

Wat is de toekomst in de vastgoedsector? De vastgoedmarkt heeft uitstekende jaren achter de rug, maar er is ook een besef dat groei niet eeuwig kan aanhouden. Tijdens een lunch werden relaties uit de vastgoedsector van Rabobank Metropoolregio Amsterdam bijgepraat. Roel van de Bilt, Directeur Real Estate Finance bij Rabobank sprak over de huidige trends en ontwikkelingen in de sector. Jurjen Thomas, CEO OSRE gaf een toelichting over de vastgoed transactie van de toekomst, waarbij digitalisering een belangrijke rol speelt. En tenslotte ging Anke Verhagen, vanuit haar expertise, in op duurzaam bouwen en circulaire economie. Bekijk hier een korte compilatie van de middag. Jan Feenstra, directeur Grootzakelijk: ‘Rabobank vindt het belangrijk om klanten uit deze sector bij te praten. Er zijn veel ontwikkelingen in deze markt, op het gebied van duurzaamheid en technologie maar ook demografisch en economisch. Welke bedreigen en kansen zijn er? Het bijpraten van deze klanten en het gezamenlijk optrekken past bij een coöperatieve bank.’ Rabobank organiseert vaker kennissessies

Menu