Onlangs heeft OSRE het ‘OSRE Platform’ gelanceerd en het WoningDossier en aanverwante producten zoals de mijn-omgeving, daar naartoe overgebracht. Tegelijk heeft een migratie naar Amazon Web Services plaatsgevonden. Wat winnen we hiermee?

Met het OSRE Platform maken we de technische doorontwikkeling van onze producten duurzamer en elimineren we legacy code – oude, complexe componenten die niet optimaal meer functioneerden.

Tegelijk met deze lancering, zijn wij overgestapt van onze Nederlandse hostingpartner, naar Amazon Web Services (AWS). AWS levert sinds 2006 virtuele computers als clouddienst. Als grootste cloudaanbieder (2017: 34% van de cloudmarkt, naast Microsoft, Google en IBM) heeft AWS een enorme technische voorsprong die de perfecte basis is om het geavanceerde OSRE Platform op te laten werken. Daarom vertrouwen wij sinds juli de rekenkracht, databases en bestandsopslag voor onze producten toe aan de AWS serverparken in Frankfurt.

Met deze stap hebben wij automatische schaalbaarheid in ons platform gerealiseerd. Zo kunnen wij voldoen aan de hoge eisen van onze groeiende klanten, m.b.t. beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van onze producten. Daarnaast stelt het ons in staat om d.m.v. Continuous Integration ons opleveringsproces verder te verbeteren. Zo heb je als eindgebruiker eerder nieuwe functionaliteit tot je beschikking dan voorheen.

Menu