Read in English / Lees in het Engels

OSRE B.V. maakt transacties met betrekking tot de verkoop en verhuur van onroerend goed efficiënter via haar digitale platform. Het doel van de samenwerking in Nederland is om de software van OSRE te integreren in Aareon Smart World en gezamenlijk markten te ontwikkelen.

Mainz, 16 april 2019 – Aareon, de toonaangevende Europese leverancier van systemen en adviesdiensten voor de vastgoedsector en zijn partners in het digitale tijdperk, heeft een belang van 19% verworven in het Nederlandse PropTech-bedrijf OSRE B.V., Amsterdam.

De toegevoegde waarde van het digitale platform van OSRE B.V. ligt in de volledige automatisering van vastgoedtransactieprocessen. Van publiceren en onboarden tot het matchen van profielen van kandidaat huurders/kopers en het digitaal tekenen van contracten: bedrijven kunnen transacties sneller, slimmer en veiliger uitvoeren.

Dr. Imad Abdallah, Chief Digital and Ventures Officer van Aareon: “Onze deelname in OSRE past in onze strategie van investeren in startups als onderdeel van ons internationale groeiverhaal. Binnen de Aareon Group werken we samen met veelbelovende PropTech-bedrijven aan de uitbreiding van onze Aareon Smart World-portefeuille ten voordele van de vastgoedsector en zijn partners. Wij zien OSRE als een belangrijke speler in de efficiënte digitalisering van vastgoedtransacties. Dit speelt vooral in ons groeigebied, de commerciële vastgoedmarkt, een belangrijke rol.”

“We hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten in Nederland om gezamenlijk ons concurrentievoordeel te benutten en onze markten verder te ontwikkelen. De samenwerking is al begonnen. Tegelijkertijd zullen de klanten van Aareon Nederland, Kalshoven Automation en OSRE efficiënter kunnen werken doordat de administratieve druk minder wordt en doordat de oplossing van OSRE wordt geïntegreerd in Aareon Smart World”, zegt Jeroen Kuiper, Managing Director van Aareon Nederland B.V.

Jurjen Thomas, CEO van OSRE B.V.: “De strategische samenwerking met Aareon is voor ons een belangrijke stap richting de toekomst. Ons doel is om marktleider te worden op het gebied van digitale vastgoedtransacties in Nederland door middel van de best mogelijke technologie. Dankzij de samenwerking met Aareon als investeerder kunnen wij verdere groei realiseren en nieuwe markten betreden.”

Van links naar rechts: Hero de Klaver, Aareon Nederland; Jurjen Thomas, OSRE; Dr. Imad Abdallah, Aareon; Arjan van Meer, OSRE; Jeroen Kuiper, Aareon Nederland

Over Aareon Nederland
Aareon Nederland B.V. is een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde software voor de vastgoedsector. Als strategische zakenpartner ondersteunt het bedrijf zijn klanten bij het realiseren van hun bestaande en toekomstige bedrijfsdoelstellingen. Daarvoor biedt het moderne, baanbrekende ICT-oplossingen op maat voor de doelstellingen van zijn klanten. Het productassortiment omvat de kantoorbeheeroplossing Facilitor, de casemanagementoplossing ShareWorX® en de ERP-oplossingen Tobias AX op basis van Microsoft Dynamics® AX, REMS en Incit Xpand. De oplossingen worden gebruikt voor de administratie van 558.000 verhuureenheden in Nederland. Aareon Nederland heeft zijn hoofdkantoor in Emmen en heeft ongeveer 240 medewerkers in dienst.

Over OSRE
OSRE is sinds 2012 actief in het slimmer maken van vastgoedtransacties. Op basis van een multi-side SaaS-platform (Software as a Service) voor meerdere asset classes koppelt OSRE vastgoed aan mensen. OSRE gelooft dat het proces van een transactie een glimlach op het gezicht van vastgoedprofessionals, huurders en kopers moet toveren. Met 15 mensen met een passie voor vastgoed en technologie werkt OSRE elke dag aan een innovatief en schaalbaar product, een platform om de vastgoedtransactie te automatiseren.

Menu