NMG Vastgoed: “Het scheelt veel tijd en levert gemak op.”

Het verhuurproces van het nieuwbouwproject ‘Het Circusterrein Hatert’ in Nijmegen efficiënter maken. Dat was de uitdaging van NMG Vastgoed. Het project telt veertig eengezinswoningen. ACM Vastgoed Groep heeft een breed scala aan vastgoeddiensten, van Vastgoed- en VvE- management tot makelaardij en Bedrijfs Onroerend Goed & Beleggingen. Ze zijn vertegenwoordigd in heel Nederland. Wij spraken Ali Mamak, verhuurmedewerker bij NMG Vastgoed, over zijn ervaring met het WoningDossier.

Het is heel laagdrempelig in gebruik. Niet alleen voor mij als makelaar, maar ook voor de kandidaten en huurders. Verder vond ik de service heel fijn. Ze luisteren goed naar je als je een situatie voorlegt en ze denken met je mee.
Ali Mamakverhuurmedewerker bij ACM Vastgoed
ACM vastgoed

Al direct een globaal beeld van de huurder
Voor dit nieuwbouwproject is NMG Vastgoed gaan werken met het OSRE WoningDossier. “Het voordeel van zo’n systeem is dat je bij de inschrijving al een globaal beeld hebt van de huurder. Van wat ze verdienen tot welke woningvoorkeur ze hebben.”, vertelt Ali Mamak. “Hierdoor ben je na het inschrijfproces, wat geheel via de website verloopt, meteen een paar stappen verder dan met de traditionele manier. 

Inschrijving sneller compleet
Met het gebruik van het OSRE WoningDossier is het verhuurproces dus direct een stuk efficiënter. “Dit komt voornamelijk doordat een inschrijving sneller compleet is. Waardoor je niet achter de kandidaat aan hoeft te bellen of mailen. Je hebt bij de inschrijving direct alle documentatie die je nodig hebt en kunt gelijk door met het verhuurproces. Alles staat vervolgens in één dossier. Tijdens het project heb je inzicht in de status van het gehele project. Daardoor zie je meteen welke woningen nog leeg staan, zowel aan de voor- en achterkant van het systeem en hoeveel belangstellenden er per woning zijn. Het scheelt behoorlijk wat tijd en levert veel gemak op.”

Menu