Heeren Makelaars: “Binnen no-time hadden we 3000+ inschrijvingen.”

Voor het project Nieuwpoort in Amsterdam heeft Heeren Makelaars gebruikgemaakt van het OSRE WoningDossier. Bij het project Nieuwpoort is een oud kantoorpand getransformeerd tot een appartementencomplex. Heeren Makelaars is een gerenommeerde aankoop- en verkoopmakelaar in Amsterdam. Wij spraken Michiel Bogaards, vastgoed adviseur, over zijn ervaring met het OSRE WoningDossier.

Het fijne aan het WoningDossier is dat je de leads die je met de start van de verkoop verzamelt, behoudt. Die kun je later in het project dus weer benaderen om je appartementen te vullen. Dat is heel waardevol.
Michiel BogaardsVastgoed adviseur bij Heeren Makelaars
Voor alle partijen was het prettig werken, het systeem is helder en overzichtelijk. Het spreekt voor zich, een kind kan de was doen. En als wij vragen hadden, stond het team van OSRE voor ons klaar met een heldere uitleg.
Michiel BogaardsVastgoed adviseur bij Heeren Makelaars

Gemakkelijk woningen toewijzen, zelfs met 3000+ inschrijvingen
“Met het WoningDossier heb je in één oogopslag het overzicht van een project. Dat hielp om het gehele proces van de verkoop te stroomlijnen. Dit project hebben wij in fases verkocht; er waren 150 appartementen en 3000+ inschrijvingen. Alle dossiers met de informatie van de kopers waren direct online in te zien, mét de voorkeuren voor de woningen. Na het goedkeuren van de dossiers konden wij de appartementen gemakkelijk toewijzen. Als je dat allemaal handmatig moet uitzoeken, invoeren en vervolgens per mail moet regelen, kost dat veel tijd en raak je gemakkelijk het overzicht kwijt.”

Kopers extra tevreden
“We leven op dit moment in een verkopersmarkt, dus het verkopen van een complex als Nieuwpoort in Amsterdam is deze tijd niet lastig. Maar de toegevoegde waarde van het WoningDossier is wel dat kopers meer tevreden zijn met onze service, omdat het gehele traject soepel verloopt en iedereen het overzicht houdt.”

Geautomatiseerde marketing
“De functie die wij het meest hebben gebruikt is onder andere de geautomatiseerde marketing. We konden heel gemakkelijk mensen mailen in het systeem met een bulk mailer. Toen er bij de laatste fase nog woningen vrij waren, konden we in één keer een grote groep mensen benaderen die bij de start van het project geïnteresseerd waren in een andere woning, of die hun inschrijving hadden voltooid.”

Menu