Een woning verhuren in slechts twee minuten?

Dat kan! Met onze slimme oplossingen maken we je werkdag efficiënter, verlagen we de kosten per transactie, geven we je betere inzichten in het vinden en beheren van leads, matchen we met de perfecte kandidaat en teken je digitaal contracten.

Zelf ervaren hoe dit in de praktijk werkt? Vraag dan direct een demo aan of bel 020 700 8202.

Waarom kiezen voor OSRE?

Gedreven door vastgoed en technologie heeft OSRE een innovatief en schaalbaar platform ontwikkeld waarmee je een woning volledig geautomatiseerd verhuurt of verkoopt.  Hierdoor houd je meer tijd over voor het persoonlijke contact met je klant.

Ons platform is geschikt voor makelaars, property managers, ontwikkelaars, (institutionele) beleggers en woningcorporaties.

Wij staan altijd voor je klaar!

Heldere en transparante communicatie zit in ons DNA. Bij OSRE werken we graag met je samen om het beste resultaat te behalen. Ons Client Success team staat elke dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je pro-actief te helpen met het gebruik van ons platform.

That’s how we roll!

In drie stappen
aan de slag

  1. We koppelen je website aan ons platform;
  2. We zorgen voor een goede start;
  3. Aan de slag! Elke woning verhuur of verkoop je nu geautomatiseerd.

Zo werkt het platform

Met onze slimme workflows doorloop je soepel het proces en heb je altijd een up-to-date overzicht van de voortgang van je project of vastgoedportefeuille.

Zo werkt het platform

Met onze slimme workflows doorloop je soepel het proces en heb je altijd een up-to-date overzicht van de voortgang van je project of vastgoedportefeuille.

1. Inschrijven

Geïnteresseerden schrijven zich in via een (project)website en doorlopen via ons platform de inschrijving. We helpen je met de juiste vragen te formuleren en monitoren op een dagelijkse basis de voortgang van je leadfunnel.

2. Matchen

Het kiezen van de juiste kandidaat is heel makkelijk door de verschillende functies in het platform. Sorteer op de kenmerken (o.a. inkomen, woning voorkeuren) die jij belangrijk vindt en wijs met 1 klik geautomatiseerd alle  woningen toe.

3. Transactie

Geen stress meer over papierwerk. Het platform van OSRE heeft alle middelen in huis om de verhuring of verkoop van de  woning snel en soepel te laten verlopen. Van het genereren en digitaal tekenen van het contract tot en met het doen van betalingen.  Het proces is ingericht op basis van best-practices en onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt.

Haal het maximale
uit je vastgoed!

De perfecte kandidaat vinden in slechts 30 seconden?
Fors tijd besparen op administratieve werkzaamheden?
Sneller vastgoed verkopen of verhuren?

Over OSRE

Wij geloven dat de beleving van een vastgoedtransactie een glimlach op het gezicht van de vastgoedprofessional en de klant moet toveren.

Gedreven door een passie voor vastgoed en technologie werken wij continu aan een innovatief en schaalbaar product, waarmee we de vastgoedtransactie verder automatiseren. Wij willen dat de vastgoedprofessional meer tijd heeft voor de persoonlijke relatie met de klant. Onze drive is om alles wat we doen slimmer te maken. Door goed te luisteren en verder te gaan dan digitalisering, willen wij dagelijks verwachtingen overtreffen.

Klaar om het verschil te maken?

Starten is simpel! Graag vertellen we je alles over ons platform via een demo. En uiteraard ben je welkom bij ons op kantoor en staat er altijd koffie of thee voor je klaar.

Menu