Werken bij OSRE

OSRE is een groeiende leverancier van softwarediensten voor de vastgoedsector. In een informele setting werken wij met een 17-koppig team aan onze missie: het snel en veilig koppelen van kandidaat en vastgoed, door middel van slimme en innovatieve softwareproducten.

We zijn altijd op zoek naar talent. Op deze pagina lees je alles over werken bij OSRE en vind je onze vacatures.

Direct naar vacatures

Ons verhaal

OSRE staat voor Online Specialist in Real Estate en is in 2012 geboren uit een frustratie over de trage en traditionele commerciële processen in de vastgoedsector. Die ook nog eens onnodig veel geld kosten. Wij geloven namelijk dat het huren van een woning zo eenvoudig – en zeker zo leuk – kan zijn als het boeken van een vliegticket. Dat geeft een tevreden kandidaat en maakt het werk van de eigenaar, beheerder of makelaar makkelijker en leuker. En dat geeft weer blije kandidaten!

We houden ervan om traditionele werkprocessen te onderzoeken en te verbeteren. Niet door te digitaliseren, maar door gebruikers te ondersteunen waar ze het écht nodig hebben en hen zo in te staat te stellen om slimmer, sneller en veiliger te werken. Dat doen we met innovatieve softwareoplossingen die inhouse ontwikkeld worden. En daar zijn we best een beetje trots op!

Collega's en cultuur

OSRE bestaat uit twee founders, een salesteam, twee business consultants en een development-team. We werken samen op een grote lichte en open vloer in ons kantoor nabij Amsterdam Sloterdijk, waar ruimte en tijd is voor informele omgangsvormen en van tijd tot tijd een stevige dosis humor.

Onze organisatie is vrij vlak: hiërarchie kennen we niet en dat willen we graag zo houden. Wij geloven namelijk dat we tot betere ideeën en oplossingen komen, door open te communiceren en ontspannen samen te werken met alle disciplines binnen en buiten het bedrijf. Deze cultuur bewaken we door iedere vrijdag de week af te sluiten met een borrel, waar we aan onze bar de tijd nemen om hoogtepunten van de voorbije week met elkaar te delen.

Maak hier vast kennis met onze collega’s.

Vacatures bij OSRE

Bekijk onze vacatures via Spielwork / View our vacancies through Spielwork

Menu